Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

Roze klei masker - Waarom je het zou moeten gebruiken - IZZI Cosmetics

Kleimaskers zijn een hit. Mensen gebruiken veel verschillende soorten kleimaskers. Maar de belangrijkste vraag is: waarom zou je een kleimasker gebruiken? Daar komen we zo op .. 

Wat doet een kleimasker voor je huid

Een kleimasker verwijdert alle onzuiverheden uit de diepere laag van de huid. Normaal gesproken ben je bij een schoonheidsspecialiste veel behandelingen kwijt van gemiddeld zo'n 60-80 euro om het werk te doen met peelings, wat een roze kleimasker ook kan.
Een kleimasker zorgt er niet alleen voor dat de onzuiverheden worden verwijderd. Het zorgt er ook voor dat het pigment op peil is, dus als je last hebt van hyperpigmentatie (plekken waar je vlekken in het gezicht ziet die donkerder worden dan andere plekken), zal dit langzaam verdwijnen door het detox kleimasker. De huid wordt gladder en egaler. Daarom raden we je altijd aan om niet te veel in de zon te zitten, of te bruinen in de eerste fase van het gebruik van het IZZI detox kleimasker.

Als je last hebt van acne, wordt dit ook als onzuiverheid gezien en zal het geleidelijk verdwijnen. Na het eerste gebruik van het roze klei masker zie je al resultaat.

IZZI Detox-masker draagt bij aan de stimulatie van het collageen. Het zorgt ervoor dat de huid wordt gestimuleerd bij de aanmaak van collageen. En collageen maakt de huid weer gehydrateerd en glanzend.

Welk kleimasker is het beste voor acne?

Er zijn verschillende soorten klei. Het beste kleimasker voor acne is een detox kleimasker. En een detox in een kleimasker wordt ook veroorzaakt door het gebruik van Kaolin Clay. Kies dus een roze kleimasker om voor je acne te zorgen.

Naast de kleimaskers is het ook nodig om goede huidverzorgingsproducten te gebruiken die bij je huid passen. Heb je veel last van acne, dan heb je zeker ook een goede gezichtsreiniger nodig, die geschikt is voor de gevoelige huid. Als je aandacht besteedt aan alle labels op huidverzorging die gemaakt zijn voor "gevoelige huid", dan zal het waarschijnlijk werken voor jouw huidtype. Als je last hebt van acne, is het laatste wat je kunt gebruiken een vettig of olieachtig product, waardoor de onzuiverheden in olie worden gedrenkt, waardoor het nog erger wordt.

Waarom zorgen kleimaskers ervoor dat ik nog meer puistjes krijg?

Kleimaskers zijn er om alle onzuiverheden uit de diepere laag van de huid te verwijderen. Dit betekent dat al deze onzuiverheden en infecties in de huid naar het huidoppervlak zullen komen. Dat is de reden waarom acne soms een paar dagen erger wordt en enige roodheid zal verergeren.

Wat je moet weten, is dat je moet volhouden! We weten allemaal dat het erger is als je huid nog meer puistjes heeft dan voorheen, maar daar zijn kleimaskers nu juist voor gemaakt. Anders kun je de volledige huid van je gezicht niet echt ontgiften. De onzuiverheden, acne en infecties zijn na ongeveer 1 week verdwenen. Dus uiteindelijk valt het wel mee! Neem even de tijd om dit te doen. Misschien tijdens je vakantie? Als je echt niet wilt dat iemand je zo ziet.

 

Kunnen kleimaskers acne verergeren?

De detox maakt de huid eigenlijk een beetje erger, net zoals we hierboven hebben uitgelegd. Dus ja, acne kan erger worden door een kleimasker te gebruiken. Maar nogmaals: het is bedoeld om dit te doen. Dus als je geen detox wilt proberen dan kost het je veel tijd en geld om te peelen of iets dergelijks om je acne minder te verergeren. Dus het is ofwel 1 week extra onzuiverheden en een gladde en glanzende huid direct daarna, of peelings waardoor je huid echt loslaat en verschilvert vanwege de peeling. Dat is ook geen mooie look.

Hoe werken kleimaskers?

Alle schoonheidsrituelen zijn een proces, inclusief het roze detoxmasker. Een detox komt van binnenuit. Het lichaam moet daarom werken met ingrediënten die worden aangebracht om ervoor te zorgen dat de huid van binnenuit wordt gereinigd. Het doet dit door de ingrediënten van het roze detoxmasker op te nemen. Zoals we zojuist hebben uitgelegd, is dit een proces. U zult direct na de eerste behandeling resultaat zien.


We leggen de stappen uit:


Na 1 of 2 keer gebruik van het IZZI roze klei masker kan het zijn dat onzuiverheden worden verergerd. De huid kan iets gevoeliger zijn, meer puistjes vertonen of droger aanvoelen. Dit komt omdat de huid nog moet verwerken dat alle onzuiverheden als het ware uit de huid worden geduwd.
Na 3 tot 4 keer gebruik te hebben gemaakt van het IZZI detox masker, zul je merken dat onzuiverheden verdwijnen en dat het masker zijn werk zal doen. Uw huid kan lichter van kleur worden als u pigmentvlekken of roodheid heeft ervaren door acne of puistjes.
Na 4 tot 5 weken gebruik van het IZZI detoxmasker merk je dat je in de laatste fase van het masker zit. Dit betekent dat de meeste onzuiverheden echt verdwenen zijn. De pigmentatie wordt verlicht en de huid ziet er glanzend uit. De huid voelt ook zacht en gehydrateerd aan. Dus geen problemen meer met een droge huid.

Kaolin Clay gezichtsmasker

Een klei wordt gebruikt in het IZZI Beauty roze gezichs klei masker. Deze klei is van nature roze, het heet Pink Kaolin Clay. Het zorgt ervoor dat overtollige olie van de huid wordt verwijderd. Mensen met een redelijk vette huid zullen hierdoor minder last hebben van een vette huid na gebruik van het roze klei masker.
Maar ook kaolien klei is speciaal voor mensen met een gevoelige tot zeer gevoelige huid. Dus ook als je last hebt van eczeem.
Als je eczeem hebt, raden we je aan om het masker maar twee keer per week te gebruiken. En ook om een patch test uit te voeren voordat je begint.

Kaolin klei masker huid voordelen

Het roze klei masker van IZZI is voor iedere huidtype. Van vette tot droge huid, van onzuivere huid tot gevoelige huid. Het masker ondersteunt elk huidtype.

Daarnaast is het masker vegan, vrij van parabenen en dierproefvrij!
Met een potje van 120 gram doe je ongeveer 2-3 maanden.

Zoals we het proces hebben uitgelegd, kunt u de huid vervolgens onderhouden door het masker twee keer per week aan te brengen. De huid blijft dan in de beste conditie.


Voordelen van het roze klei masker

  • Ondersteuning en hulp bij het verwijderen van puistjes en acne
  • Verstevigt de poriën in de huid
  • Vermindert huidontsteking
  • Reinigt de besmette huid
  • Hydrateert de huid optimaal
  • Maakt de huid glanzend en gezond

 

Het roze detox kleimasker van IZZI uitproberen?

Koop het met een kortingscode van 25%: SAVE25

https://www.izzicosmetics.com/products/pink-detox-clay-mask