Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

Hoe krijg je een gladde huid? - 11 snelle tips om mee te beginnen - IZZI Cosmetics

Wie wil er geen heldere huid hebben. Het geeft je een glans en laat je meer stralen in het dagelijks leven dan wat dan ook. Veel producten uitproberen en honderden dollars / euro's uitgeven. Hier zijn 11 tips om je huid te fixeren en je huid helder en glanzend te maken.

1. Vervang uw kussensloop om de dag

Veel mensen vinden het heerlijk om uren en uren te slapen. Maar tijdens je slaap zweet je veel. Je kussensloop bevat ook huisstofmijten en dode huidcellen. Niet al te leuk om op al die uren te liggen, en het raakt ook zeker je huid. Je huid raakt geïrriteerd door al deze bacteriën en kan een infectie oplopen.

We raden je aan om een satijnen kussensloop mee te nemen. Satijn is een natuurlijke weerstand tegen huisstofmijt, schimmels en vele andere allergenen. Zijde is ook erg goed voor het behoud van gezond haar.

 

2. Gebruik wekelijks een kleimasker

Volgens gecertificeerde NYC-dermatoloog Dr. Debra Jaliman veranderen verstopte poriën in puistjes, en het enige dat echt helpt dit te voorkomen of te verwijderen, is een klei-detoxmasker. Kleimaskers verwijderen onzuiverheden en reinigen de teint diep. Zorg ervoor dat je een kleimasker op de juiste manier gebruikt. Ontgiften kost wat tijd, maar het is absoluut de moeite waard! We raden je aan om dit kleimasker ROZE DETOX MASKER te gebruikenDit masker doet echt alles voor je huid:


 • Ondersteuning en hulp bij het verwijderen van puistjes en acne
 • Verkleint de poriën in de huid
 • Vermindert huidontsteking
 • Reinigt de besmette huid
 • Hydrateert de huid optimaal
 • Maakt de huid glanzend en gezond

 

3. Houd je make-upborstels schoon

 

Het laatste wat je wilt doen is alles op je gezicht smeren met een vuile borstel. En een make-upborstel wordt eigenlijk al vies na 1 keer gebruik. Nieuwe borstels kopen is zoveel duurder dan je borstel schoon te houden. Zorg er ook voor dat je de borstel schoonmaakt waarmee je je kleimasker aanbrengt of een ander product.

Hoe houd je je make-upborstel schoon? Doe je makeup kwast in heet water met een beetje zeep. Zorg ervoor dat je de haren van de borstel naar beneden drukt en een roterende beweging maakt. Laat het drogen en je kunt ze weer gebruiken. Fris en schoon.

How-to: make-up kwasten reinigen ⋆ Beautylab.nl

4. Gebruik een basis voor je make-up

Dit is een fout die elke dag door veel mensen wordt gemaakt. Breng je make-up nooit rechtstreeks op je gezicht aan! Op deze manier trekt de make-up in op de blote huid en wordt je huid verstopt en vettig. En om een ​​heldere huid te krijgen is dit niet de manier.

Maar wat kun je als basis gebruiken voordat je make-up aanbrengt?

 • Je hydraterende lotion
 • Een prep & prime fix spray
 • Een gouden serum Elixir
 • Of een vitamine C-serum


Een hydraterende lotion ligt voor de hand. Maar om een ​​heldere huid te krijgen, moet je ervoor zorgen dat de lotion die je gebruikt ook echt werkt voor jouw huidtype. Sommige lotions zijn te vettig of te vettig. Dit is wat je wilt vermijden.

Een prep & Prime fix spray kan je helpen om een ​​basislaag op je huid aan te brengen. Spuit gewoon een beetje in zigzagbeweging en laat het 1 minuut drogen. Omdat je een basislaag maakt, houdt de make-up die je aanbrengt beter vast en droogt hij niet uit.

Een gouden serum elixir. Dit is een hydratatieolie die echte vlokjes goud bevat. Goud stimuleert het collageenproces. Het hydrateert je huid en activeert je bloedcirculatie. Alle droge gebieden worden gehydrateerd en gloeien.

Wat een Gold Serum Elixir ook doet voor de huid:

 • Geeft een stralende, jeugdige huid
 • Vertraagt ​​de uitputting van collageen
 • Voorkomt vroegtijdige huidveroudering en rimpels
 • Verbetert de huidelasticiteit
 • Stimuleert huidcellen waardoor ze stevig worden
 • Verbetert de bloedcirculatie
 • Vervaagt gebieden met hyperpigmentatie
 • Hydrateert droge gebieden


Het is de beste manier om een ​​basislaag op je huid te maken voordat je make-up aanbrengt. Wil je het beste gouden serumelixer bekijken? Dat is 99% klanttevredenheid! Bekijk het Gold Serum Elixir

 

 

5. Vermijd vettig en gefrituurd voedsel

Ik denk dat iedereen weet dat gefrituurd en vet voedsel helemaal niet goed is voor je huid. Het geeft je het tegenovergestelde van een heldere huid. Je dieet is echt belangrijk als je een heldere huid wilt hebben. Probeer gezond, divers en niet te veel suiker / vet / of gefrituurd voedsel te eten.

Om een heldere schil te krijgen kun je ook vis, avocado's, walnoten, tomaten, broccoli etc. eten.

 

6. Gebruik geen zonnebrandcrème

Van tijd tot tijd weten we allemaal dat we zonnebrandcrème moeten gebruiken om onze huid te beschermen. Maar het gebruikelijke zonnescherm voor uw lichaam werkt mogelijk niet zo goed voor uw gezicht. Dit omdat de huid op je lichaam veel meer aan kan dan de poriën op je huid.

Gebruik daarom geen zonnebrandcrème op uw gezicht om een heldere huid te krijgen. Kies liever voor een huidverzorgingsproduct met een SPF vanaf 15. Als je niet wilt dat het echt in de huid trekt, breng dan eerst een basislaag op je huid aan. Zie nr. 4 van deze blog.

 

7. Raak uw gezicht niet aan

U zult waarschijnlijk onderschatten hoeveel keer per dag u uw gezicht daadwerkelijk met uw vingers zou aanraken. En met deze vingers raak je overdag ook al het andere aan. Dus je kunt je voorstellen dat het aanraken van je gezicht niet de beste manier is om een heldere huid te krijgen.

 

8. Breng geen vette lotion aan op je gezicht

Zoals we hebben besproken bij het zonneschermgedeelte (dat normaal gesproken erg vet is), breng geen vette lotion aan op je gezicht. Je wilt niet dat je poriën verstopt raken. En door vette lotion toe te voegen, raakt het verstopt. Voor een heldere huid moet je echt weten welk type lotion je kunt gebruiken. Ga misschien naar een huidverzorgingswinkel en probeer wat lotions uit en krijg wat advies.

 

9. Gebruik niet zomaar een gezichtswas / reinigingsmiddel

Een gezichtsreiniger kan veel verschillende ingrediënten bevatten die het huidoppervlak aantasten. Kies een gezichtswas die diep in de huid doordringt om niet alleen het oppervlak maar ook de dieper liggende delen van uw huid te reinigen.

Als je nog steeds op zoek bent naar een reiniger, probeer dan een bubbelschuim. Het schuim krijgt belletjes om meer zuurstof voor de huid te krijgen. Het is gemakkelijk om je huid mee schoon te maken en droogt het oppervlak niet uit.

Probeer de Bubble Foam 

 

 

10. Knijp geen puistjes uit! 

We weten hoe verleidelijk het is om een puistje uit te knijpen. Misschien ook omdat je niet graag met ze rondloopt. We kennen de strijd ... Maar het hebben van puistjes kan een oorzaak zijn van het niet gezond eten, hormonen, de verkeerde huidverzorging, of ze blijven ploffen en andere gebieden infecteren. Dus om een periode als deze te doorstaan, hoef je alleen maar uit te zoeken wat het beste is voor je huid. Zorg ervoor dat je dieet gezond is + probeer een detox kleimasker en hydraterende lotions.

Wanneer u het bovenstaande doet; het restant is om puistjes alleen niet te laten knappen als ze groter worden. We zien het zo:

Hoe minder je daadwerkelijk je gezicht aanraakt of in je gezicht knijpt = hoe gezonder je huid wordt door tijd te nemen en moeder natuur dit voor je te laten uitwerken!

 

11. Verwijder je make-up voordat je naar bed gaat!

Ik ken heel veel mensen die dit niet elke avond doen ... En het is eigenlijk zo klein om te doen. Je make-up niet verwijderen na een lange dag verstopt je huid, en zoals we hierboven al zeiden, is dit niet de manier om een heldere huid te krijgen! Dus een kleine herinnering van ons: neem gewoon die 1 minuut van de volledige 1440 minuten die je per dag krijgt, om je huid te reinigen door je make-up te verwijderen en je huid te hydrateren voordat je een dutje doet.