Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

Voordelen van een gouden serum elixir

Echt goud. We zien het steeds vaker in de beautybranche. En behalve dat het er erg aantrekkelijk uitziet, moet het natuurlijk ook een effect hebben op de huid. Maar wat doet het precies? In deze blog beantwoorden we alle belangrijke vragen die je hebt!

Is 24k goud goed voor de huid?

Goud! Het ingrediënt dat de huid weer laat stralen. Goud is erg goed voor je huid. Het zorgt ervoor dat de elasticiteit terugkeert naar de huid, stimuleert de bloedsomloop en produceert collageen, waardoor de huid weer gaat stralen. Dus als je een droge of gerimpelde huid hebt, zal het goud in het elixer de huid weer strakker maken


Wanneer moet ik 24k gouden serum gebruiken?

U kunt 24-karaats gouden serum gebruiken voor elk huidtype. We zeggen altijd dat preventief beter is, maar je kunt echt op elk moment beginnen.

 

Hoe gebruik ik het 24-karaats gouden serum?

Reinig je huid elke ochtend en avond goed. Dit zorgt ervoor dat vuil zich niet kan ophopen op de huid en dus mogelijk puistjes of vetten kan veroorzaken.
We raden je aan het Bubble Foam te proberen. Bubble Foam is een veganistisch schuim dat alle achtergebleven make-up en olie op de huid verwijdert. Zo krijgt de huid een diepe reiniging. Dan kun je de huid hydrateren. Dat wil je het beste doen met het gouden serumelixer.
Hoe gebruik je een gouden serum? Breng het serum aan op de gebieden waar u meer gehydrateerd wilt zijn. Niet alleen droge plekken, maar ook rimpels.


Gebruik gouden serum met een gevoelige huid

Als je een gevoelige huid hebt, kun je niet altijd alle huidverzorgingsproducten gebruiken. Je moet dan goed opletten welke ingrediënten aan het product worden toegevoegd. Met de IZZI Beauty Gold Serum Elixir zit je altijd goed. Het is vegan en bevat alleen de juiste producten die de huid stimuleren. Hoewel je een gevoelige huid hebt, is dit gouden serumelixer veilig te gebruiken. Als je echt twijfelt of je
kan het product gebruiken? Voer vervolgens eerst een patchtest uit. Dit is een test waarbij je binnen 24 uur weet of je irritatie of allergie zou hebben voor ons cosmetisch product.


Ingrediënten in het gouden serum elixir

Water, 24-karaats goudfolie, glycerol, vitamine C, vitamine E, astaxanthine, natriumhyaluronaat, arbutine, theepolyfenol, propyleenglycol, betaïne, dikaliumglycryrrhizinaat, allantoïne, hydroxyethylcellulose, xanthaangom, diazolidinylurea, gealkyleerd geoxydeerd, geoxydeerd , Ethyleendiaminetetraazijnzuur Dinatriumzout, Butaandion, Heliotropine.

Wat zijn de voordelen van deze ingrediënten afzonderlijk? We bespreken ze hier

Water: wordt voornamelijk gebruikt in cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging als oplosmiddel waarin het veel van de ingrediënten oplost die huidvoordelen bieden.


24k gouden folie:

 • Geeft een stralende, jeugdige huid
 • Vertraagt ​​de uitputting van collageen
 • Voorkomt vroegtijdige huidveroudering en rimpels
 • Verbetert de huidelasticiteit
 • Stimuleert huidcellen waardoor ze stevig worden
 • Verbetert de bloedcirculatie
 • Vervaagt gebieden met hyperpigmentatie
 • Hydrateert droge gebieden


Glycerol: Glycerine verbetert voornamelijk de gladheid van de huid en hydrateert de huid. Het is een bevochtiger (trekt vocht naar de huid), is van nature glad en heeft een stralend effect op de huid.

Vitamine C: is een antioxidant, wat betekent dat het huidcellen beschermt tegen schadelijke vrije radicalen veroorzaakt door blootstelling aan UV, en het voorkomt ook hyperpigmentatie. Vitamine C-voordelen voor de huid:

 • verwijdert roodheid van de huid
 • anti-veroudering
 • hydrateert de huid
 • vermindert het uiterlijk van kringen onder de ogen
 • stimuleert de collageenproductie
 • beschermt tegen schade door de zon
 • het helpt over het algemeen de wondgenezing te stimuleren
 • verheldert de huid
 • balanceren vette huid


Vitamine E: staat vooral bekend om zijn voordelen voor de gezondheid en het uiterlijk van de huid. Het kan op je gezicht worden aangebracht om ontstekingen te verminderen en je huid er jonger uit te laten zien.

Astaxanthine: Astaxanthine is aangetoond in klinische onderzoeken om huidvochtigheid, vochtretentie, elasticiteit te verhogen en de gladheid van de huid te bevorderen, fijne lijntjes en rimpels te verminderen. ... Astaxanthine heeft een ongelooflijk UV-blokkerende functie, die helpt de huid te helpen zichzelf te beschermen tegen schade door de zon.

Natriumhyaluronaat: verbeter het uiterlijk van een beschadigde of droge huid door schilfering te verminderen en de soepelheid te herstellen. Bovendien bootst het hyaluronzuur na dat van nature door het lichaam wordt aangemaakt. Het is niet irriterend voor de huid en wordt meestal goed verdragen, zelfs door mensen met een gevoelige huid.

Arbutin: heeft een verhelderend effect op de huid. Het is over het algemeen veilig voor alle huidtypes en kan zelfs twee keer per dag worden gebruikt. Arbutin is een molecuul dat wordt gewonnen uit de berendruifplant en dat de vorming van melanine voorkomt.

Theepolyfenol: is een krachtig ingrediënt voor huidverzorging. Topisch toegepast, kan polyfenol je huid helpen herstellen en verjongen, zegt Mraz-Robinson. Studies hebben aangetoond dat het gebruik van polyfenolen op je huid het kan beschermen tegen kanker en andere vormen van schade door de zon.

Propyleenglycol: bevochtiger, wat betekent dat het water bindt en hydrateert naar de buitenste huidlaag, het helpt de huid een gehydrateerd, bedauwd uiterlijk te geven.

Betaine: ook wel trimeth genoemd