Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

Vitamine C voordelen voor de huid

Vitamine C-tekort

Wanneer merk je dat je een vitamine C-tekort in de huid hebt? Als de huid niet voldoende gehydrateerd is, voelt de huid strak, ruw, stijf en droog aan. De huid kan ook een matte gloed hebben terwijl een gezonde huid glanst.

Een vitamine C-tekort is ook te zien bij roodheid in de huid. Om de huid goed in balans te brengen qua vitamines is daarom een vitamine C serum nodig.

Zelfs als je huid veel te vettig of vettig is, heb je een tekort aan vitamine C. Omdat een uitgebalanceerde huid met voldoende vitamine C niet overdreven droog / vettig of vettig is.

 

Vitamine C voor de huid

Je hebt vitamine C in pilvorm, maar ook in olie. De tweede is natuurlijk voor de huid. Wil je het vitamine C-gehalte op peil brengen, dan is de vitamine C in pilvorm natuurlijk ook een optie. Toch werkt dit niet optimaal en op dezelfde manier als wanneer je waar nodig direct vitamine C serum aanbrengt.

 

Vitamine C serum voor het gezicht 

Vitamine C-serum voor het gezicht wordt steeds populairder. Dit komt omdat het veel voordelen biedt terwijl het slechts een minimale hoeveelheid aandacht vereist. Na 1 week gebruik kunt u met het serum één keer per dag direct resultaat ervaren. Dit is veel sneller dan elk ander serum of huidverzorgingsproduct. Natuurlijk heeft een 24-karaats gouden serumelixer ook een zeer snel effect en u zult de resultaten ervaren na een paar dagen gebruik. Maar het gouden serum ondersteunt de huid op een andere manier. Vraagt ​​u zich af wat het 24-karaats gouden serum voor uw huid doet? Lees het hier >>>


Je hoeft in principe maar één keer per dag een vitamine C serum aan te brengen. Je kunt het serum twee keer per dag gebruiken als je sneller resultaat wilt zien, of gewoon wilt gebruiken.


Je kunt het vitamine C-serum gebruiken als hydratatie. Het serum is erg fijn onder je make-up. Het absorbeert nog steeds goed in de huid en de make-uplaag hecht meer aan de werkende ingrediënten dan aan de directe huid waar deze kan doordringen. Zo behoud je ook de balans van je olie / vetgehalte in de huid. Omdat make-up direct op de huid op langere termijn "schadelijker" zal zijn dan niet direct op de huid.