Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

Voordelen Australian Roze kleimasker - IZZI Cosmetics

Je moet het voorbij hebben zien komen. Het Australische roze kleimasker. Het is enorm populair en de vraag is hoog. Maar wat doet het roze kleimasker eigenlijk voor je huid? Wat zijn de ingrediënten en werkt het echt zoals iedereen lijkt te laten zien?

Wat doet een detoxmasker met roze klei?

Een detoxmasker verwijdert eigenlijk alle onzuiverheden uit de diepere laag van de huid. Normaal gesproken raak je bij een schoonheidsspecialiste veel behandelingen kwijt van gemiddeld zo'n 60-80 euro om het werk te doen met peelings, wat een roze kleimasker ook kan.
Een detoxmasker zorgt er niet alleen voor dat de onzuiverheden worden verwijderd. Het zorgt er ook voor dat het pigment op peil is, dus als je last hebt van hyperpigmentatie (plekken waar je plekken in het gezicht ziet die donkerder worden dan andere plekken), zal dit langzaam verdwijnen door het detoxmasker. Daarom raden we je altijd aan om niet te veel in de zon te zitten, of om onder de zonnebank te gaan in de eerste fase van het gebruik van izzi detox mask.

Als je last hebt van acne, wordt dit ook als onzuiverheid gezien en zal het geleidelijk verdwijnen. Na het eerste gebruik van het roze detoxmasker zie je al resultaat.

IZZI Detox-masker draagt ​​bij aan de stimulatie van het collageen. Het zorgt ervoor dat de huid wordt gestimuleerd bij de aanmaak van collageen. En collageen maakt de huid weer gehydrateerd en glanzend.

 

 

Een detox masker in roze. Wat is het eigenlijk? En waarom is het roze?

Een klei wordt gebruikt in het IZZI Beauty roze detoxmasker. Deze klei is van nature roze. Pink Kaolin Clay is de naam hiervan. Het zorgt ervoor dat overtollige olie van de huid wordt verwijderd. Mensen met een redelijk vette huid zullen hierdoor minder last hebben van een vette huid na gebruik van het IZZI detoxmasker.
Maar ook kaolienklei is speciaal voor mensen met een gevoelige tot zeer gevoelige huid. Dus ook als je last hebt van eczeem.
Als je eczeem hebt, raden we je aan het masker maar twee keer per week te gebruiken. En ook om een patchtest uit te voeren voordat je begint.

 

Proces van izzi roze detox kleimasker

Alle schoonheidsrituelen zijn een proces, inclusief het roze detoxmasker. Een detox komt van binnenuit. Het lichaam moet daarom werken met ingrediënten die worden aangebracht om ervoor te zorgen dat de huid van binnenuit wordt schoongemaakt. Het doet dit door de ingrediënten van het roze detoxmasker op te nemen. Zoals we zojuist hebben uitgelegd, is dit een proces. U zult direct na de eerste behandeling resultaat zien.
We leggen de stappen uit:
Na 1 of 2 keer gebruik van het IZZI detoxmasker kan het zijn dat onzuiverheden worden opgeheven. De huid kan iets gevoeliger zijn, meer puistjes vertonen of droger aanvoelen. Dit komt omdat de huid nog moet verwerken dat alle onzuiverheden als het ware uit de huid worden geduwd.
Na 3 tot 4 keer het IZZI detoxmasker te hebben gebruikt, zul je merken dat onzuiverheden verdwijnen en dat het masker zijn werk zal doen. Uw huid kan lichter van kleur worden als u pigmentvlekken of roodheid heeft ervaren door acne of puistjes.
Na 4 tot 5 weken gebruik van het IZZI detoxmasker merk je dat je in de laatste fase van het masker zit. Dit betekent dat de meeste onzuiverheden echt verdwenen zijn. De pigmentatie wordt verlicht en de huid ziet er glanzend uit. De huid voelt ook zacht en gehydrateerd aan. Dus geen problemen meer met een droge huid.


We raden je aan om het IZZI detox masker te gebruiken in combinatie met het 24k Gold Serum Elixir en het Bubble Foam.
De Bubble Foam zorgt er eerst voor dat het huidoppervlak volledig wordt gereinigd van olie en make-up. Daarna breng je het detoxmasker het beste aan. Doordat de huid hiervoor is gereinigd, kan het detoxmasker overal even sterk werken. Laat het masker ongeveer 15 minuten inwerken en spoel het daarna af met lauw water.
Als de huid droog is, kunt u het 24-karaats gouden serum aanbrengen. Goud is zogen voor een betere doorbloeding. En een betere doorbloeding zorgt ervoor dat de huid hydrateert en glimt.

 

Roze detox kleimasker voordelen

Het roze detoxmasker van IZZI is voor iedereen. Van vette tot droge huid, van onzuivere huid tot gevoelige huid. Het masker ondersteunt elk huidtype.

Daarnaast is het masker vegan, vrij van parabenen en dierproefvrij!
Met een potje van 120 gram doe je ongeveer 2-3 maanden.

Zoals we het proces hebben uitgelegd, kunt u de huid vervolgens onderhouden door het masker twee keer per week aan te brengen. De huid blijft dan in conditie.

Voordelen van het roze klei detoxmasker

  • Ondersteuning en hulp bij het verwijderen van puistjes en acne
  • Verstevigt de poriën in de huid
  • Vermindert huidontsteking
  • Reinigt de besmette huid
  • Hydrateert de huid optimaal
  • Maakt de huid glanzend en gezond